angolkert.hu - Kérdések

1. Mi is az angolkert?
2. Kik vagyunk?
3. Miért bennünket válasszon?
4. Mi a kertépítés menete?
5. Milyen szolgáltatásokat vállalunk?
6. Hogy is néz ki egy kertterv?
7. Hogy tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

 


 

Mi is az angolkert?

 

Kisebb-nagyobb terület, mely szép fákkal, díszcserjékkel és virágokkal van beültetve, de a növények elrendezésében semmi szabályosság nincs. Így, például a virágok, nem mindig vannak ágyakba ültetve, hanem elszórtan díszítik a gyepet. Az angolkertnek nem az a célja, hogy ideális, mesterkélt képet mutasson, hanem inkább természetszerű legyen. Az utak gondosan ápoltak ugyan, de nem szabályosak, a fák sokszor rendetlen csoportokban vannak ültetve. Kisebb tavak vagy a kerten átfutó patakok kiemelik a terület szépségét. A kertekben a szép növésű honos fákon és cserjéken kívül rendszeresen találkozhatunk díszfákkal és díszcserjékkel is. Régebben angolkert alatt vadaskerteket értettek, mivel az angol vadaskerteknek sikerült a szép tájakat feltűnőbbé alakítaniuk.

 

Kik vagyunk?

 

Több mint 20 éves tapasztalattal és nagy szakmai háttérrel rendelkezünk. Vállaljuk meglévő kertjének rendezését, felújítását, átalakítását, új kert építését, teljes kivitelezését. Minőségi anyagok kiválasztására törekszünk, és hosszútávon gondolkodunk. A megépített kert ápolásában is segítünk az évek során, hogy a lehető legkevesebb munkával könnyen fenntartható legyen és maradjon kertje.

 

Miért bennünket válasszon?

 

Manapság rengeteg kertépítő céget találhatunk az interneten, újságokban. Az embereknek igényük van a szép környezet át- és kialakítására, fenntartására. Persze ez a munka mellett sokszor igen nehéz és fárasztó. A mi munkánk célja nem az, hogy a megrendelőből nagy hasznot húzzunk, hanem inkább, hogy megpróbáljunk közösen egy olyan kertet létrehozni, amely könnyen fenntartható, és mindkét félnek örömet okoz. Nem feltétlenül kellenek több százezres beruházások ahhoz, hogy egy szép kertet kapjunk. Sokszor elegendőek kisebb átalakítások, metszések, tisztítások is ahhoz, hogy egy látványosabb területünk legyen a házunk körül, amelyben az egész család örömét leli. Egy-egy olcsóbb dekorációs elem elhelyezése is komoly változásokat eredményezhet. A gyerekeknek már a kisebb fajátékok, csúszdák, homokozók is igen kellemes órákat okozhatnak, míg mi egy egyszerű, ám szép teraszon tarthatjuk szemmel őket.

A célunk, hogy minden megrendelőnket maximálisan kiszolgáljunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését vagy kérdése lenne kertjével kapcsolatban, keressen fel bennünket telefonon.

 

Mi a kertépítés menete?

 

A kertépítő a kertépítési munkákat felméréssel kezdi, e nélkül e-mailben árajánlatot adni nem lehet. Kertészeti és egyéb szakmai feladatok elvégzését is vállaljuk a kertépítésen belül, legyen a burkolás, pergola, szaletli építés, vagy - ami a legfontosabb - az automata öntözőrendszer kialakítása. Fontosnak tartjuk a kerti világítás kiépítését is. Első lépésben van mód a vezetékek lefektetésére, a lámpatesteket később is kiválaszthatjuk. A kerti dekorációra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ez adja a kertépítés ízét, ettől lesz még egyedibb és hangulatosabb a kert. Szép kertek kialakítására törekszünk, emellett sokak számára fontos a kert könnyű ápolhatósága, egyszerűsége, hogy minél kevesebb ráfordított munkával tudják élvezni az ott eltöltött időt. Láthatjuk tehát, hogy a kertépítés egy eléggé összetett folyamat, sok mindenre figyelnünk kell. Egyik szakmai dolog épül a másikra, érdemes szakembert hívni és hosszú távú kapcsolatot kiépíteni, így hosszú évekig könnyen ápolható és élvezhető lesz a kertünk.

 

Milyen szolgáltatásokat vállalunk ?

 

Szolgáltatásaink: kerttervezés, kertépítés, tereprendezés, kerti szegélyezés, sziklakert építése, kerti tavak, dísznövények ültetése, telepítése, füvesítés, öntözés, kerti dekoráció, szaktanácsadás

 

Hogy is néz ki egy kertterv?

 

A kertépítő a kertépítési munkákat felméréssel kezdi, majd készít egy kerttervet. Két képpel mutatjuk be, hogy hogyan néz ki pontosan egy ilyen kertterv:

Kerttervezés Kerttervezés

 

Hogy tudja felvenni velünk a kapcsolatot?

 

Az elérhetőség menüpontnál megtalálhatja az e-mail címeinket és telefonszámainkat is.